Paardenboxen


UW IDEE - ONS IDEE
 
Kiest u voor een veilige en sociale stal voor uw paard?
En wilt u een box met een lange levensduur, onderhoudsarm en naar uw eigen wensen aan te passen?
Jarenlange ervaring in het opfokken en houden van paarden zijn bij TRESFORTE gekoppeld aan jarenlange ervaring in de staal- en betonconstructie.
 
EEN GEPATENTEERD ONTWERP
 
We zijn niet uitgegaan van gangbare boxen, maar hebben een box gemaakt die aan onze wensen voldeed. In 2000 zijn de eerste TRESFORTE boxen geplaatst. Op het ontwerp van de TRESFORTE boxen is patent aangevraagd. Door de V fronten te gebruiken in combinatie met een opening is het mogelijk buiten de box te voeren. De paarden eten op een natuurlijke wijze, namelijk van de grond. Tevens is de leefomgeving een stuk groter, doordat de paarden met het hoofd (veilig) buiten de box kunnen staan. Wilt u dit niet, dan is een draailuikje een optie om de opening dicht te zetten.

 

EEN VEILIGE BOX
 
Een goed ontwerp is het uitgangspunt, daarnaast is het gebruikte materiaal van hoge kwaliteit. We gebruiken uitsluitend materiaal, nadat we het grondig hebben getest. De buizen moeten een minimale dikte hebben. Ze moeten niet buigen als een paard er tegen aan slaat. Voor de deuren word een frame van dikwandige koker gebruikt waardoor de deur niet kan torsen, mocht een paard bij het vastliggen tegen de deur duwen. Door de zware constructie is het niet nodig een grondbalk in de deuropening te monteren. Hierdoor wordt machinaal mesten mogelijk gemaakt.
 
Veiligheid en efficiëntie komt bij ons vòòr design en het mooie
plaatje.
 
TUSSENWANDEN
 
Een TRESFORTE box heeft een betonnen tussenwand. Naar keuze is deze 2,25 of 2,55 meter hoog, geheel dicht. Of 1,50 meter met een opzethek tot 2,25 of 2,55 meter hoog. Deze wand wordt vastgezet aan de staalconstructie of aan een betonnen
achterwand.
 
Meer info ...  TF Paardenbox nader uitgelicht